Winkelmand

Gratis verzending binnen Nederland & Belgie!

Messcherp, Kai messen!

De makers maken gebruik van vele hoogwaardige lagen staal die samen een bijna onverwoestbaar lemmet creëren.

Wat maakt de messen van Kai nou toch zo bijzonder? De messen van Kai worden gemaakt volgens de oeroude technieken van de Samurai, de makers van Kai combineren deze oude technieken met de nieuwe innovatieve technieken. Deze combinatie garandeert de chefs een kwalitatief goed en stevig mes, in vele gevallen word er gesproken van het ‘neusje van de zalm’, ‘het beste van het beste’ dat is waar Kai en zijn messen voor staan.

Alle Kai messen zijn gemaakt van de duurzaam en hoogwaardig Japans staal, de heften bestaan veelal uit het Japanse Pakkahout. De vele lijnen Kai Shun Classic, Shun Classic White,  Shun Pro Sho, Shun Nagare, Premier Tim Malzer, Kamagata, Magoroku, Kinju & Hekiju en de Wasabi serie zijn allen gemaakt van natuurlijke grondstoffen hiermee beschikt u over een zeer duurzaam mes.

Kortom de messen van Kai zijn gemaakt door pro’s voor pro’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending
  • Voor alle orders binnen NL & BE
14 dagen bedenktijd
  • 14 dagen geld terug garantie
Verzending
  • Voor 17:00 besteld = dezelfde dag verstuurd!
Veilig betaald en verzonden
  • Verzending altijd met track & trace