Winkelmand

Gratis verzending binnen Nederland & Belgie!

Bereid lekkere maaltijden met Dechardon.nl!

Nieuw in ons assortiment…….

De officiële Dutch oven pannen van Staub, de mooie solide pannen van Staub zijn een echte aanwinst in uw keuken. De pannen zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer het grote voordeel van deze pannen is dat uw smaken en geuren behouden worden. De platte deksel heeft diverse picots zodat uw gerecht continu gelijkmatig bevochtigd word, zo bent u gegarandeerd van een sappig resultaat. De gietijzeren pannen van Staub staan erom bekend lang hun warmte vast te houden, zo is koken in deze Dutch oven nog energiebesparend ook!

De Cocotte serie is beschikbaar in vele kleuren en afmetingen, zo heeft u ook een ovale pan welke uitermate geschikt is voor de grotere vleeshompen. Alle Dutch ovens zijn kras vast en kunnen gebruikt worden op elke warmtebron, zelfs kan de pan in de oven!

In conclusie deze Dutch oven pannen van Staub zijn niet alleen gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn een lust voor het oog en last but not least zijn deze pannen een absolute aanwinst voor uw keuken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending
  • Voor alle orders binnen NL & BE
14 dagen bedenktijd
  • 14 dagen geld terug garantie
Verzending
  • Voor 17:00 besteld = dezelfde dag verstuurd!
Veilig betaald en verzonden
  • Verzending altijd met track & trace