Over ons

Durf het verschil te maken !

Dat is precies wat wij dachten toen  “GoSoSo.nl“  voor het eerst op de markt kwam met deze nieuwe lijn in verkoop van  diverse goederen zowel online  als offline van vooral voordelige goederen van een goede en degelijke  kwaliteit.

SoSo Support B.V. bestaat al jaren en is voornamelijk bekend door het aanbieden van telefonische diensten en het leveren van ICT- support.

Doordat er steeds meer vraag is naar gebruiksartikelen via het internet mochten wij  sinds 1 januari  jl. deze nieuwe dienst  aan ons huidige label toevoegen onder de naam van “GoSoSo.nl”  en… is inmiddels door onze cliënten met veel succes ontvangen.

GoSoSo heeft al een goede naam opgebouwd door diverse succesvolle samenwerkingsverbanden met vele andere bedrijven en staat zeer goed bekend door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, service en de supersnelle verzending.

Om nog meer cliënten te kunnen laten profiteren heeft  Soso Support  gemeend een extra lijn toe te voegen om het verschil in tegenstelling tot de vele andere aanbieders te kunnen maken.

Wij wensen u dan ook veel plezier bij het kijken en zoeken naar de vele artikelen die wij aanbieden, onze telefonische hulpdienst staat altijd voor u klaar om u verder te helpen waar nodig is.

SoSo maakt absoluut het verschil, ontdek het zelf!

Vriendelijke groet,

GoSoSo.nl